keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Uudet sivut!

Hei!


Tervetuloa Noston pariin!
Kyseessä sivusto (blogi?) mihin julkaisen animea suomeksi. Subbaan (tekstitän) animea siis suomeksi.

Eka projekti on Kimetsu no Yaiba. Jonka on spring season 2019 anime. Oon siis yhden miehentiimi, joten montaa urakkaa en uskalla ottaa yhtä aikaa tekemisen alle.

Katsotaan mitä tästä tulee. Jos kiinnostusta ei vaikuta olevan, niin sitten kyl ei tuukkaan lisää animea suomeksi. Hhaha. En ihan turhaan kuitenkaan halua tehdä tätä.

Kommentoikaa rohkeasti, jos jotku videot eivät näy kuten pitäisi, niin lataan ne uudestaa ja/tai mietitään yhdes mikä ongelma on.

- Nosto ❤

1 kommentti:

  1. Hellou täältä inFINiSubsin suunnalta! Täytyy sanoa, että on todella iloinen yllätys nähdä välillä uusia nimiä tässä viime vuosina niin kovin hiljaiseksi muuttuneessa suomenkielisten käännösten maailmassa. En vielä ehtinyt vilkaista tuota ensimmäistä julkaisuasi, mutta haluan kuitenkin tässä vaiheessa jo toivottaa onnea ja menestystä valitsemallasi tiellä :D

    Pistin lyhyen maininnan blogistasi meidän eilisen julkaisun yhteyteen, ja lisäsin myös linkin tänne yläpalkin Muita suomenkielisiä -osioon. Toivottavasti muut käännösten etsijät löytävät tiensä ennen pitkää tännekin ;) Ja jos kaipailet neuvoja minkä tahansa kääntämiseen liittyvän kanssa, ole toki yhteydessä – minut löytää helposti esimerkiksi Discordin kautta :p

    VastaaPoista